Ochrana osobních údajů
Firma Pavel Petráček, IČO 65104901 plně respektuje Vaše právo na soukromí a neshromažďuje o Vás na webových stránkách žádné osobní údaje. Využíváme Vaše osobní údaje pouze ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: jméno a příjmení, telefon a e-mailovou adresu. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto údaje zpracováváme jen po dobu jednání o uzavření smlouvy. V případě potřeby máte právo nás kontaktovat a požádat jaké osobní údaje o Vás zpracováváme. Obrátit se můžete také na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Nejnovější produkty
Proteco P800E Fire
Proteco P800E Fire
970,- Kč
MIG 210L ECOLINE
MIG 210L ECOLINE
15900,- Kč 14300,- Kč
Mig 203 ecoline
Mig 203 ecoline
15900,- Kč 14900,- Kč
Mig 300 ecoline
Mig 300 ecoline
32900,- Kč 28900,- Kč
Mig 220 ecoline
Mig 220 ecoline
19900,- Kč
Mig 250 ecoline
Mig 250 ecoline
26700,- Kč
TIG 160 AC/DC
TIG 160 AC/DC
28900,- Kč 23900,- Kč
TIG 200 AC/DC
TIG 200 AC/DC
38900,- Kč 35900,- Kč
Tlaková lahev co2
Tlaková lahev co2
2685,- Kč 2490,- Kč
MIG 250 ISKRAVAR
MIG 250 ISKRAVAR
29900,- Kč 27900,- Kč
MIG 200 ISKRAVAR
MIG 200 ISKRAVAR
21900,- Kč
MIG 210L ISKRAVAR
MIG 210L ISKRAVAR
16900,- Kč 14900,- Kč
MIG 193 ISKRAVAR
MIG 193 ISKRAVAR
14900,- Kč
MIG 163 ISKRAVAR
MIG 163 ISKRAVAR
11990,- Kč
MIG 170 ISKRAVAR
MIG 170 ISKRAVAR
9290,- Kč 7990,- Kč
MIG 150 ISKRAVAR
MIG 150 ISKRAVAR
7290,- Kč 6790,- Kč

Nákupní košík
Tvůj košík je prázdny.
0Položek v košíku:
0,- KčSpolu:
Mailing List
Přihlas se k odběru novinek:
Informace
Produktů: 178
Kategorií: 25
Měna: Česká koruna
Měna
Jazyk

Poradenstvi

O nas

Doruceni zbozi

Obchodni podminky

Postup Objednavky

Kontakt




Shoops.cz | Katalog online nakupovnShoops.cz | Katalog online nakupovn

TOPSHOPPING.sk - eshopy, interntov obchody
Zna.cz - katalog strnek
Toplink - katalog odkaz
Onlineshopy.cz - katalog internetovch obchod
katalog www strnek



TOPlist

Powered by © Meveric-elektronic 2008
Powered by Patrik Verner